Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Website issues

  1. #21
    SEC Member
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Leicestershire
    Posts
    1,292
    Rep Power
    17

    Re: Website issues

    Another appreciative member here too.

    Thanks to all involved with keeping the site and club up and running.

  2. #22
    SEC Member ah_sprite's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Cumbria/Manchester
    Posts
    295
    Rep Power
    10

    Re: Website issues

    Quote Originally Posted by LPH_UK View Post
    Another appreciative member here too.

    Thanks to all involved with keeping the site and club up and running.

    Ditto!

  3. #23
    SEC Member
    Join Date
    Nov 2015
    Location
    Barbados
    Posts
    107
    Rep Power
    5

    Re: Website issues

    Quote Originally Posted by LPH_UK View Post
    Another appreciative member here too.

    Thanks to all involved with keeping the site and club up and running.
    Thanks as well Ian!
    I have been missing it for the couple of days! Keep up the superb work! It is deeply appreciated.

    Henry

  4. #24
    SEC Member Lancialulu's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Colchester
    Posts
    632
    Rep Power
    10

    Re: Website issues

    Thanks Ian - these are not easy tasks!!! Enjoy a break away from it.

    When you have a mo is there a way to link back the website and the forum when you are in the forum??? Or can I not see the wood from the trees??

  5. #25
    SEC Life Member The Slug's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    A hole in the ground
    Posts
    1,728
    Rep Power
    10

    Re: Website issues

    Yes it can and does, I have added a TAB at the top of the screen now by Join that states "Website" click that and it will take you to the web site.

    On the Web Site if you click on "Join the Forum" it takes you to the forum.

    Hope that helps.

  6. #26
    SEC Member Fingers's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Rangiora, New Zealand
    Posts
    859
    Blog Entries
    1
    Rep Power
    16

    Re: Website issues

    Yeah, thanks very much Ian, having the site down for a couple of days made me realise just how much I check it.
    Paul.

    Sat in a real one, may never wash again!

  7. #27
    SEC Member Griff's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Little Canfield, Essex
    Posts
    530
    Rep Power
    13

    Re: Website issues

    Ian,
    I have noticed (and others have commented) that you can only post pictures in 'portrait' anything submitted in 'landscape' gets turned through 90 degrees and appears on the forum in portrait, is that something we could resolve/make more flexible?
    Griff

  8. #28
    SEC Life Member The Slug's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    A hole in the ground
    Posts
    1,728
    Rep Power
    10

    Re: Website issues

    Griff here is your answer from vbulletin:

    "That's an iphone issue. If you take a photo with the phone in the "portrait" postion, the photo is actually taken as landscape so it appears the wrong way round when attached in its raw form to something like a forum, or in GMail."

    "
    The issue is not the forum software, the issue are the phones taking the pictures and only saving orientation data instead of actually rotating the picture correctly in the first place."

Similar Threads

  1. Alfa 24v Uprate Valve springs - issues
    By LPH_UK in forum Alfa V6 Engine and Gearbox
    Replies: 13
    Last Post: 22-04-2017, 22:26
  2. Replies: 0
    Last Post: 19-02-2016, 14:56
  3. Quick rack issues for competition cars
    By ChrisCar6 in forum Suspension
    Replies: 0
    Last Post: 02-10-2015, 17:34
  4. Workshop issues
    By StruanR in forum Stratos Forum
    Replies: 8
    Last Post: 13-05-2015, 18:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •